Rólunk

 

 

A névadó, Földes József a kilencvenes évek közepéig a Duna-parti Intercontinental egyik séfje volt — bejárta a világot.

 

   

Merész lépés volt részéről az a döntés, hogy megpróbáljon saját lábra állni, mégpedig a vendéglátásnak egy olyan szeletét választva, amely nem volt olyan hívogató, mint a luxuséttermek világa.Cégeknek vállaltak munkahelyi étkeztetést és ezzel párhuzamosan rendezvények, fogadások lebonyolítását.

Földes József azonban soha nem akart igazán szakítani az úgynevezett tradicionális vendéggel — neki mindig kellett egy olyan tér, ahol nap-napi közvetlen, hagyományos kapcsolatot élvezhet „kosztosaival”.

Ezzel a szándékkal nyitotta meg 2007 februárjában az éttermét, jobban mondva étkezőhelyét. Mert „Földes Józsi Vendéglője” egy étkezőhely.

A mi elképzeléseink szerint  az étkezőhely egy olyan étterem, amely nem kifőzde, nem menza, de nem is damasztszalvétás, furfangos kulináris csodákkal és még csodálnivalóbb árakkal ültet asztalához. Itt enni kell.

Az étkezőhelyünk étlapja gazdag, de nem flancoló.

Az ételkínálatot házias, tradicionális magyar ételek alkotják, de természetesen a nemzetközi konyha kedvelői is mindig találhatnak kedvükre valót. Van állandó szereplője az étlapnak és van naponta változó — sokszor úgy, ahogy a piac napról-napra, évszakról-évszakra változó ajánlata,  néhányszor, ahogy egy-egy törzsvendég szája íze kívánja.

A naponta megújuló étlappal a változatosság mellett még egy dolgot garantálhatunk vendégeinknek. Mégpedig azt, hogy ételeink mindig frissek, minőségük kifogástalan. Ételeinket akár elvitelre is megrendelhetik!  Italkínálatunk között megtalálhatóak a régmúltat idéző málnaszörp vagy jaffa, de rendelhető akár egy üveg szifonos szóda is!

Célunk, hogy éttermünkről kialakult kép minden kedves vendégünkben egységes legyen: Földes Józsi vendéglőjében ebédelni lehet. Nem akárhogy és nem akármit. Jóízűen, olcsón, jóízűt.

Éttermünk vállalja családi ill. céges rendezvények színvonalas lebonyolítását 80 főig!

 

 

 

 



Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejére



Add a Facebook-hoz

Legfrissebb bejegyzések:
2014-08-27
168 óra
 | részletek
Jolsvai András írása Utoszó egy szakácskönyvhöz Ötven fölött úgy döntött, hátat fordít a bélszíneknek és osztrigáknak, és meghóditja a cvekedlik és csülkös bablevesek...
2011-10-05
Népszabadság
 | részletek
  2011. október 2. Olcsón, sokat, jól  Kifőzdereceptek Pesten és Budán Ha újrakezdeném, azt csinálnám, mint Jamie Oliver: tévésztár lennék – foglalja össze...
2011-10-05
Vendéglátás szaklap
 | részletek
VENDÉGLÁTÁS-Vendéglátóipari és turisztikai szaklap cikk 2011. Szeptember   Eltaláltam magam     Földes József több mint húsz éven át...
»» minden bejegyzés

Az oldalon szereplő információk, képek és publikációk szerzői jogvédelem alatt állnak.
Minimum felbontás: 1024 x 768 | Grafika és kivitelezés: Civertan Bt.